Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tangchao Horticulture

Benary breidt Chinese activiteiten uit

In een nieuwe joint venture met Ican Horticulture breidt het Duitse bedrijf Ernst Benary zijn Chinese activiteiten uit. Het nieuwe bedrijf heet Tangchao Horticulture en zal China's eerste geïntegreerde sierteeltcentrum bouwen en exploiteren, met inbegrip van een kweekfaciliteit voor jonge en verkoopklare planten met een capaciteit van meer dan 250 mln stuks. Voorts zal de joint venture een ultramodern onderzoek- en veredelingscentrum omvatten dat onder leiding van Benary zal staan en vooral gericht zal zijn op de ontwikkeling van bloemenvariëteiten voor een heet en vochtig klimaat.


Het Tangchao project (Tang betekent Begonia en Chao betekent Nieuwe Trends)

In mei 2021 werd de officiële oprichtingsceremonie van het Tangchao Horticulture and Benary China Breeding Center-project gehouden in Haicang District, Xiamen, China.


Officiële Tangchao-ceremonie: Ruiqi Zhan, CEO van Ican Seed (geheel links); Matthias Redlefsen, CEO van Benary (3e van links), Jan Kühn von Burgsdorf, plaatsvervangend Algemeen-Consul van het Duitse Algemeen-Consulaat Kanton (3e van rechts) samen met vertegenwoordigers van de Chinese Flower Association en de regering van Xiamen

Tangchao beslaat een totaal oppervlakte van 16 ha met moderne kassen van 75.000 m2. Een deel ervan zal worden gewijd aan een begonia-kenniscentrum, een "Global Begonia Show" en een proefstation voor Europese nieuwigheden. Het Tangchao project zal tegen eind 2022 voltooid zijn.


Matthias Redlefsen overhandigt een historisch Benary-album uit 1874 aan Chen Qiuxiong, adjunct-secretaris van het regionale partijcomité van Xiamen

Matthias Redlefsen, CEO van Benary, verklaarde dat het nieuwe kweekstation in Xiamen een integrale rol speelt in de wereldwijde productontwikkeling van Benary. Het geschikte klimaat van Xiamen en het goede bedrijfsklimaat geven het Duitse familiebedrijf het vertrouwen om in deze onderneming te blijven investeren. Bovendien zal Tangchao Horticulture fungeren als een brug naar het Westen en bedrijven uit de Europese tuinbouwsector ondersteunen om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden naar Zuidoost-China.


Luchtfoto van de Tangchao bouwplaats

Voor meer informatie:
Ernst Benary Samenzucht GmbH
Friedrich-Benary-Weg 1
34346 Hann. Muenden
Germany
+49 5541 700 9 20
info@benary.de
www.benary.com

Publicatiedatum: