Stiekem toch een beetje FlowerTrials

Tholen - Week 24 is normaliter dé week waarin veredelaars hun variëteiten fysiek presenteren op verschillende locaties in Nederland en Duitsland tijdens de FlowerTrials. Ondanks het feit dat de fysieke displays nog niet onder de vlag van FlowerTrials plaats kunnen vinden, zijn er toch vele veredelaars die op afspraak hun deur openen. Hieronder een overzicht van de veredelaars (en normaliter FlowerTrials participanten) die volgende week op afspraak (!) te bezoeken zijn.

NB Het team van de FlowerTrials zit zelf allerminst stil: volgende week worden deelnemers en highlights gepresenteerd tijdens het digitale initiatief 'Studio FlowerTrials'.

Heeft u ook open dagen, maar staat uw bedrijf niet op de lijst, stuur even een mailtje, we vullen de lijst met alle plezier aan!

Regio Aalsmeer

 • PanAmerican Seed (15-18 juni) - Venhuizen
  In Venhuizen is de R&D locatie van PanAmerican Seed te bezoeken. Daarnaast organiseert PanAmerican Seed online FlowerTalk op 15 en 16 juni waarin ze nieuwe rassen zien, geven we uitleg over onze producten en gaan we in op zaken die u bezighouden. 
 • Royal Van Zanten Snijchrysant (15-18 juni) - Valkenburg
  Tijdens de Royal van Zanten's Bloeiproef Snijchrysant te Zonneveldslaan 15 2235 SC in Valkenburg, zal de veredelaar vele noviteiten en commerciële chrysantenrassen presenteren. Het sales- en productteam is alle dagen aanwezig voor informatie en advies. 
 • Royal Van Zanten Potplanten (15-18 juni) - Rijsenhout
  Bij Royal Van Zanten (Rijshornstraat 205, Rijsenhout) worden potplanten variëteiten getoond. Klik hier om een afspraak te maken. Daarnaast is een 3D virtuele tour bij Royal Van Zanten ook mogelijk.
 • Morel Diffusion (15-18 juni) - Rijsenhout
  Bij Royal Van Zanten (Rijshornstraat 205, Rijsenhout), Zal deze Franse cyclamen veredelaar Morel Diffusion haar variëteiten laten zien en kan men een afspraak maken met twee van hun technici. Klik hier om een afspraak te maken. Daarnaast is een 3D virtuele tour bij Royal van Zanten ook mogelijk.  
 • Brandkamp (15-18 juni) - Kudelstaart
  Bij Zuurbier Roses (Mijnsherenweg 33, Kudelstaart) zal Duitse veredelaar en plantenkweker Brandkamp haar soorten presenteren. (Bel +49 2874 91 36 0 of email: info@brandkamp.de om een afspraak te maken)
 • HilverdaFlorist (9-18 juni) - De Kwakel
  HilverdaFlorist organiseert Connect & Create waar ze haar deuren opent en ze online en offline (Mijnsherenweg 15, De Kwakel) hun nieuwe introducties laten zien uit de pot & garden portfolio. Voor het bezoeken van het fysieke event, reserveer een tijd door te mailen naar event@hilverdaflorist.com. Voor het online event, bezoek www.HilverdaFlorist.com  en @HilverdaFlorist
 • Koppe (15-24 juni) - Aalsmeer
  Koppe organiseert de Begonia Experience Days waar men hun variëteiten fysiek en virtueel kunnen bezichtigen. Wie het evenement persoonlijk kan bezoeken in Aalsmeer (Rietwijkeroordweg 40) kan een email sturen naar info@koppebegonia.nl  om een afspraak te maken.
 • MNP flowers / Suntory, week 24 - Leimuiderbrug 
  MNP Flowers / Suntory presenteert de nieuwste introducties van het bekende Suntory sortiment, zoals Sundaville® , Grandaisy®, Surdiva®, Surfinia®, Senetti® en Granvia®. Bezoek is uiteraard welkom, gelieve wel even een afspraak te maken (kantoor +31 172506700, mobiel Jeroen Egtberts +31653238036 of per email).
 • Takii (15-18 juni) – De Kwakel
  Veredelaar Takii opent de deuren – op afspraak – op hun veredelingslocatie in Kudelstaart. E-mail marketing@takii.eu voor het maken van een afspraak. 
 • HBA (16-18 juni) - De Kwakel
  Veredelaar HBA organiseert een presentatie van bijna vijftig pothortensiarassen waaronder Fay, Florencia, Ice Boy en Haba op de locatie aan de Achterweg 58a in De Kwakel. Bezoek is van harte welkom van woensdag 16 juni t/m vrijdag 18 juni. Neem contact op met Jan ten Brinke 06 558 26 262 of jan.ten.brinke@agriom.nl om een afspraak te maken.

Regio Westland 

 • Florensis (week 24-34) - Hendrik Ido Ambacht
  Florensis organiseert Summer Solutions, waar ze deze highlights en noviteiten in kant-en-klare merken en concepten presenteren in Hendrik Ido Ambacht (Langeweg 7).  Klik hier om een afspraak te maken.
 • Kolster (16-18 juni) - Boskoop
  Tijdens haar Open Dagen in Boskoop (Rijneveld 112a) laat Kolster een preview zien van hun Magical Garden Plants concept, presenteren ze de collectie van Danziger, die ze in Europa vertegenwoordigen en showen ze ook hun eigen collectie Kolster producten. Klik hier om een afspraak te maken.
 • KP Holland (15-18 juni) - Naaldwijk
  KP Holland Breeding presenteert op kleine schaal de noviteiten aan lokale klanten. Voor meer informatie en/of plannen van een bezoek kunt u contact opnemen met Pim van der Knaap (mail).
 • Floritec (15-18 juni) - Monster en Bleiswijk
  De bloeiproeven van Floritec vinden plaats op hun locaties in Monster en Bleiswijk. Floritec's veredelaars en accountmanagers nemen de bezoeker mee langs alle noviteiten en informeert men over de laatste nieuwtjes uit het veredelingsprogramma. Daarnaast introduceren ze tijdens de bloeiproeven een volledig nieuwe uitstraling én een nieuwe slogan: Customized Breeding. Maak een afspraak bij Martijn van Leeuwen (06 - 15 52 47 21), Harry Boers (06 - 50 42 27 45) of Ruud Smit (06 - 27 31 98 88)
 • Dümmen orange (15-17 juni) - De Lier
  Dümmen Orange organiseert een snijchrysanten bloeiproef in de Lier (Oudecampsweg 35C) waar ze niet alleen de nieuwkomers zullen presenteren, maar ook de vertrouwde bestsellers. Daarnaast praat het team de bezoekers bij over de nieuwste ontwikkelingen rond de chrysant. Tijdens de bloeiproef is het ook mogelijk om onze veredelingstechnieken in het BTC (Breeding Technology Center) te kunnen bekijken. Een afspraak kan ingepland worden met uw contactpersoon binnen Dümmen Orange.
 • Beekenkamp (14-18 juni) - Maasdijk
  Beekenkamp organiseert Celebrate the Seasons, die men fysiek, maar ook digitaal kan bezoeken.
 • Deliflor (14-18 juni) - Maasdijk
  Deliflor organiseert Delishow waarin ze een inkijkje geven in de ‘kraamkamer’ van haar nieuwe chrysantenrassen. Het evenement is zowel fysiek als online te bezoeken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met uw accountmanager of met het algemene nummer van Deliflor: 0174 526 200 of via het sturen van een email naar info@deliflor.nl  
 • Syngenta (week 24-30) - De Lier
  Deze zomer is het Blooming brightly bij Syngenta Flowers. De Summer Trials zijn dit jaar zowel fysiek als online te bezoeken. Pre-registreer hier voor het online evenement. Voor het fysiek bezoeken van de locatie: neem dan contact op met uw lokale vertegenwoordiger
 • Danziger (15-25 juni) - Bleiswijk
  Dit jaar laat Danziger hun nieuwe producten voor 2022 zien tijdens een open huis, dat plaatsvindt bij Imperial Plants in Bleiswijk. Dit evenement is speciaal georganiseerd om telers en andere partners een betere kijk te bieden op de nieuwe series en variëteiten voor het komende seizoen. Wil je het evenement fysiek of online bijwonen? Klik dan hier om een bezoek in te plannen om de hoogtepunten en innovaties van 2022 te ontdekken

Elders & Nederland

 • Selecta one (15-18 juni) - Haaften
  Duitse veredelaar en jonge plantenkweker Selecta one organiseert de Holland Open Days bij Bolk Plants (Enggraaf 26) te Haaften. Om een afspraak te maken, bel +31 (0)174 52 14 11
  of mail salesholland@selecta-one.com. Daarnaast openen ze ook dit jaar hun showtuin bij tuinbouwbedrijf Filla in Straelen, net over de grens bij Venlo. De Selecta showtuin is vanaf eind juni tot en met september 2021 geopend. Ook hiervoor kunt u zich bij het Selecta Holland-team telefonisch of per e-mail aanmelden.
 • Prudac(15-18 juni) - Haaften 
  Op dezelfde locatie als Selecta one in Haaften (bij Bolk Plants) zal er ook een presentatie zijn van Prudac. Ook voor het bezoek bij Prudac kan men een afspraak maken.
 • GreenWorks - Schagen
  In Schagen staan de proeftuinen van GreenWorks in volle bloei. Hier vindt men het breedste, meest kleurrijke assortiment pioenen bijeen. Naast een prachtige virtual-experience is ook een afspraak te maken voor een bezoek. Dit kan bij Ed Kleijbeuker (M: +31 (0)6 24 94 64 05 - E: ed@green-works.nl) of Daan Kneppers (M: +31 (0)6 51 82 47 12 - E: daan@green-works.nl)
 • Queen Genetics - Denemarken
  Buiten Nederlands openen ook een aantal bedrijven hun deuren, zoals Queen Genetics in Hinnerup, Denmark. Echter, het team van Queen zal in week 24 en 25 ook naar Nederland komen om hun huidige partners en klanten hun assortimenten te presenteren. 
 • Decock Plants - België
  Decock Plants zal zowel online meetings als fysieke meetings organiseren op hun locatie in België. Voor een afspraak kan men mailen naar: info@decockplants.be

Alleen online

 • Evanthia
  Evanthia gaat ON TOUR! Van 14 tot 18 juni 2021 zijn ze op pad en lanceren ze elke dag een nieuwe korte video op ontour.evanthia.nl die men rechtstreeks brengt naar hun veredelingskassen, productielocaties voor jonge planten, en kassen en velden waar telers het eindproduct afkweken. Men kan eenvoudig mee On Tour, vanaf een desktop of mobiel op elk gewenste tijdstip. 
 • Benary
  Benary organiseert van 14-18 juni hun Virtual Flower Trials. Om deel te namen aan dit evenement kan men een afspraak maken voor een persoonlijke tour.

foto: BPnieuws, archief foto FlowerTrials


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven