FlowerTrials lanceert ‘Studio FlowerTrials’

FIn week 24 presenteert FlowerTrials het digitale initiatief ‘Studio FlowerTrials’. Drie dagen lang zendt men online uit en worden de nieuwste topvarieteiten op het gebied van pot- en perkplantenveredeling gepresenteerd  aan telers, groothandelaren, retailers en alle andere geïnteresseerden uit de wereldwijde sierteeltsector.

Livestream
Studio FlowerTrials zendt live uit op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 juni van 15:30 uur tot 17:00 uur met interviews, video's en live plantpresentaties. De Nederlandse tv-presentator Marit van Bohemen is aangetrokken om de show te hosten. Ze wordt vergezeld door een aantal leden en andere gasten, die van gedachten wisselen over actuele trends en andere onderwerpen binnen de sierteelt.

Gill Corless, Marketing Manager bij Sakata Ornamentals Europe en voorzitter van de FlowerTrials: “Omdat de fysieke displays dit jaar nog niet onder de vlag van FlowerTrials kunnen plaatsvinden, biedt de organisatie haar leden een gezamenlijk digitaal alternatief om de nieuwste pot- en perkplantenveredeling te presenteren aan de internationale sierteelt. De deelnemende bedrijven laten hun nieuwe rassen op drie verschillende manieren zien: live in de studio tijdens een interview met Marit, live vanuit hun eigen kassen of via een speciaal voor de gelegenheid gemonteerde productvideo.”

Uitgebreid programma
Centraal in het programma staat de presentatie van nieuwe pot- en perkplanten. Daarnaast zijn experts uit de sector uitgenodigd om hun inzichten over actuele trends en relevante onderwerpen te delen.
Sally van der Horst, Fleuroselect Secretary-General: "Wij leggen momenteel de laatste hand aan het programma. Een gedetailleerd tijdschema wordt voorafgaand aan het evenement gecommuniceerd en gepubliceerd op de FlowerTrials-website. Net zoals tijdens de fysieke FlowerTrials laten we een uitgebreid gamma aan rassen en presentaties zien.”

Aanmelden
Aanmelden voor Studio FlowerTrials kan via de FlowerTrials-website. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de benodigde gegevens om toegang te krijgen tot de livestream.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven