Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bluehub Group investeert in 10 nieuwe startups en vestigingen in Duitsland en België

Bluehub Group is voornemens een tiental nieuwe startups aan het innovatieplatform toe te voegen. Ook heeft Bluehub recentelijk een gloednieuw hoofdkantoor én digitale thuisbasis in gebruik genomen.

Sinds de start van de onderneming helpt Bluehub Group haar opdrachtgevers, veelal uit de sectoren agrifood, hightech en logistiek, om hun innovaties succesvol te vercommercialiseren. Inmiddels wordt Bluehub steeds vaker als co-ondernemer gevraagd om zelf te investeren en participeren in de belangrijke stappen van veelbelovende technologie naar innovatief product, naar duurzaam winstgevend bedrijf met een solide interne organisatie die deze stappen mogelijk maakt. Pim Deuling, directeur Bluehub Group: “Inmiddels participeren en investeren wij in een aantal veelbelovende startups, met joint-ventures zoals e-Fulfilment Hub en AgroWizard als lichtende voorbeelden. Tot 2025 zullen daar tenminste tien nieuwe startups aan worden toegevoegd, altijd in samenwerking met co-ondernemers waarmee we door het bundelen van onze kennis en ervaring impact kunnen maken in de markt.”

Nieuwe vestigingen in Duitsland en België
De afgelopen jaren heeft Bluehub Group, met het Belgisch-Nederlandse GLITCH en het Duits-Nederlandse Healthy Building Network als aanjagers van co-creatie en innovatie, haar eerste stappen over de grens gezet. De komende jaren hoopt men ook zelf kantoren te openen in Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen, waarbij expansie richting Duitsland prioritair is in de periode 2021-2022. In beide landen zal Bluehub samen met een lokale co-ondernemer haar klanten nog beter kunnen bedienen.

Een ‘nieuwe’ thuisbasis
Bluehub Group is sinds jaar en dag gevestigd in het verzorgingsgebied van Greenport Venlo. Op de Brightlands Campus Greenport Venlo heeft Bluehub onlangs haar gloednieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen. Ook digitaal heeft Bluehub een volledig nieuwe thuisbasis op www.bluehub.nl.

Publicatiedatum: