Priva en HortiTech gaan 'kennis delen in het kwadraat'

Priva Academy en HortiTech gaan samenwerken. Zowel Priva Academy en HortiTech delen kennis en dat gaan ze nu samen doen in cursussen. Daarin willen ze samen nog meer tuinbouwgerelateerde kennis samenvoegen. Naar verwachting is de eerste komende zomer beschikbaar. 

Rob Schoones, Priva Academy: “Door de samenwerking met andere specialistische partijen aan te gaan, kunnen we meer waardevolle kennis bundelen en delen met onze gebruikers. Zo helpen we ze uiteindelijk om op ieder vlak het beste uit hun bedrijf te halen.”

De cursussen van HortiTech die worden opgenomen in de Priva Academy richten zich op verschillende onderwerpen, zoals teelt- en irrigatiestrategieën, planning, onderhoud en arbeid. Deze zijn vooral relevant voor de medewerkers van tuinbouwbedrijven.

Shopomgeving
De nieuwe cursussen zijn een aanvulling op het huidige aanbod van de Priva Academy. “Als je als Priva Academy gebruiker werkzaam bent bij een tuinbouwbedrijf, dan krijg je automatisch toegang tot de Academy shop. Daar kun je de cursussen aanschaffen tegen een geringe vergoeding”, zegt Rob. “Als een cursus is aangekocht, dan wordt deze toegevoegd aan je persoonlijke cursuscatalogus.”

De markt voor specifieke, praktische tuinbouwkennis is groot en er is sprake van een wereldwijd publiek. “Wij geloven in samenwerking met sterke partijen om zo gezamenlijk de vraag naar kennis in te vullen. Samen met de Priva Academy kunnen we tuinbouw specifieke cursussen aan een groot publiek introduceren, zodat zij hun kennis verder kunnen uitbreiden”, aldus Pim van Adrichem van HortiTech. 

Voor meer informatie:
Priva
contact.priva@priva.nl 
www.priva.com
 

HortiTech 
www.horti-technology.com 
Pim van Adrichem
pim@horti-tech.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven