Eén jaar lang Countryman Mini

Tholen - Zoals menig kweker zich het afgelopen voorjaar eens vertwijfeld achter de oren moet hebben gekrabd, ging ook de actie met de Mini Countryman even on hold. “Twee maanden hebben we voorbij laten gaan, toen hadden we allemaal even wat anders aan het hoofd. Maar daarna hebben we het vol enthousiasme weer opgepakt en hebben, zoals de bedoeling was, het jaar afgemaakt.”


Klik hier voor groot

Bij gelegenheid van 10 jaar Country, het kenmerkende santiniras van Dümmen Orange met de groene bolletjes, startte kweker Kees van Wijk in januari vorig jaar een bijzondere actie. Onder trouwe klanten verlootte hij telkens vier weken vrij gebruik van een BMW Mini Country, een idee dat ontstond t.g.v. zijn onder collega’s en dorpsgenoten gebezigde bijnaam ‘Kees de Countryman’.

“We moesten er wel geregeld voor de hort op”, vertelt Kees, “daar hadden we van te voren toch niet zo bij stilgestaan. Maar het was absoluut een geslaagd actie. Dertien verschillende bedrijven hebben er met plezier gebruik van gemaakt. Ik wil onze klanten dan ook vooral bedanken, te meer ook voor de samenwerking toen het er plotseling zo slecht uitzag. Zij hebben ons het vertrouwen gegeven volop door te planten, en zodoende hebben we onze klanten ook de hele zomer door leuk kunnen bedienen.”

Santinikwekerij C. van Wijk is volledig ingericht op de productie van Country. Met een productie van 500.000 takken per week is C. van Wijk een van de grootste santini-aanvoerders van Nederland.

Zojuist is de auto afgehaald bij de laatste winnaar. Kees zal er - helaas helaas - zelf niet in kunnen blijven rijden, hij is geleased en moet terug naar de leasemaatschappij.

Voor meer informatie: 
Kwekerij C. van Wijk
Maarten van Rossumweg 2b
5307 HD Poederoijen
+31 (0) 6 13 13 88 83
info@cvanwijk.com
www.cvanwijk.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven