Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPL Summerflowers and Seeds gaat Odie Farms in Afrika vertegenwoordigen

Interplant Summerflowers and Seeds, gevestigd in Nederland en onderdeel van de Interplant Group, gaat per direct Odie Farms vertegenwoordigen in de regio Afrika voor wat betreft het ruime assortiment zomerbloemen, waaronder Asters, Alstroemeria, Gypsophila, Lysimachia, Solidago en Veronica.

Odie Farms (‘Odie’), opgericht in 2016, heeft tevens een interessante collectie nieuwe rozensoorten, wat een welkome aanvulling is op het bestaande assortiment van Interplant, gespecialiseerd in het veredelen van rozenvariëteiten. 

Odie’s missie ‘het ontwikkelen en verbeteren van unieke bloemenproducten’, past uitstekend bij de strategische visie van Interplant. De keuze voor Interplant als vertegenwoordiger in Afrika was makkelijk gemaakt door Odie vanwege de sterke positionering van Interplant in de Afrikaanse regio. Dit is terug te zien in de succesvolle handelsactiviteiten van Interplant’s vestiging in Kenya, Interplant East-Africa, dat een uitermate goed netwerk aan kwekers heeft opgebouwd in het afgelopen decennium. Ook heeft reeds jarenlang bestaande, goede relatie tussen Interplant en Odie bijgedragen aan de keuze voor deze strategische samenwerking.

De gedreven professionals van Interplant en Odie zijn overtuigd van een succesvolle samenwerking. Daarbij helpt zeker mee dat de wereldwijde vraag voor gemende boeketten van zowel zomerbloemen en rozen sterk is toegenomen.

Voor meer informatie over de producten in oostelijk Afrika, kan contact worden opgenomen met Gavin Mouritzen:

gavin@interplantea.co.ke
+254 713 460 740

Voor meer informatie over de producten in zuidelijk Afrika, kan contact worden opgenomen met Jurjen Ilsink:

Jurjen.ilsink@inteplant.nl
+31 6 52 41 40 96

Publicatiedatum: