Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas levert topprestatie in 2020

De nauwe samenwerking tussen Veiling Rhein-Maas en Royal FloraHolland werpt zijn vruchten af. Ondanks corona maakte Veiling Rhein-Maas namelijk in 2020 een bijzonder goed jaar mee. Dat concludeerden aandeelhouders Royal FloraHolland en Landgard toen zij op 24 maart 2021 de jaarrekening vaststelden.

De productomzet groeide afgelopen jaar met 11,5 % naar € 387 miljoen. Hiervan werd maar liefst € 230 miljoen gerealiseerd door c.a. 1.600 Royal FloraHollandleden en -aanvoerders. Ook behaalde Veiling Rhein-Maas een exploitatieresultaat ruim boven begroting en droeg hiermee positief bij aan het concernresultaat van Royal FloraHolland in 2020.

Samenwerking verder geïntensiveerd
Sinds 1 januari staat de Veiling Rhein-Maas onder leiding van Cees Hoekstra en Günther Esser. Zij intensiveerden afgelopen jaar de samenwerking op commercieel vlak tussen Veiling Rhein-Maas en Royal FloraHolland. Veiling Rhein-Maas is inmiddels ook aangehaakt op de digitale marktplaats Floriday.

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: