Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met FAM Flower Farms en Flower Circus mee de bollenvelden in

Nu dat de narcissen volop in bloei staan was het voor FAM Flower Farm en Flower Circus een mooie gelegenheid om hun online fans mee te nemen in de bollenvelden.

Linda van der Slot nam samen met John Elstgeest de kijkers mee in de prachtige wereld van de narcissen. Terwijl Linda allerlei soorten liet zien, leerden de kijkers meer over de narcis en de bollenteelt.

Het weer was voor deze tour ook nog eens prachtig. Het contrast kon haast niet mooier met de geel/witte narcissen velden en de strakblauwe lucht.

Dat de narcis zo veel verschillende vormen en kleuren heeft kwam ook aan bod. Vele bloemisten en bloemenliefhebbers kennen uiteraard de trompet narcis, maar helaas maar enkele weten dat er zo veel meer vormen en kleuren zijn.

 

Vanwege alle positieve reacties zal Flower Circus zeer binnenkort ook nog in de hyacinten- en yulpenvelden te vinden zijn voor nog een digitaal rondje.

bron: Flower Circus

Publicatiedatum: