Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Brouwer penningmeester KMTP/Groei & Bloei

Door de ledenraad van de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde / Groei & Bloei, is Jan Brouwer (68) uit Heemstede gekozen tot penningmeester van de grootste tuinvereniging van Nederland en Belgiƫ.

Brouwer volgt per heden Cees Kuijvenhoven op die deze functie de afgelopen 8 jaar bekleedde. Brouwer was hiervoor secretaris ledenraad KMTP / Groei & Bloei en was van 2012 tot 2020 voorzitter van KMTP / Groei & Bloei Zuid Kennemerland. Hij heeft ruime bestuurlijke ervaring en een gedegen kennis van financiƫle en juridische zaken. Brouwer was veel jaren actief als partner van advieskantoor PricewaterhouseCoopers (PwC) en als (plaatsvervangend) raadsheer aan het Gerechtshof van Amsterdam. Als nieuwe penningmeester zet Brouwer de schouders eronder om voor de 30.000 leden aan een verdere mooie en financieel bloeiende toekomst van de tuinvereniging te werken.

Fotocredit: KMTP/Groei & Bloei

Publicatiedatum: