Planthunters: Nieuw platform voor bijzonder en nieuw assortiment

Planthunters is een nieuw digitaal platform voor nieuwe en bijzondere planten dat samenwerkt met kwekers, exporteur en detaillisten. Een platform waarbij vraag (detaillisten) en aanbod (kwekers) bij elkaar komt, maar wel met behoudt van de huidige keten. Op deze manier maakt Planthunters bijzonder en nieuw assortiment toegankelijk voor iedereen.

Veiling en webshop
Detaillisten "hunten" op Planthunters tussen de veilingen en de webshop-artikelen. Want tussen de veilingen zijn de meest speciale en nieuwe artikelen te vinden.  En daarnaast zijn in het webshopgedeelte de soorten en concepten te vinden waar grotere aantallen beschikbaar van zijn!

Data
Het verzamelen en het op de juiste manier gebruiken van data is één van de belangrijkste aspecten op het platform. Deze data bestaat uit twee onderdelen, namelijk prijsbepaling en segmentatie. De data die op het platform verzameld wordt, zal gedeeld worden met de kweker. De data die direct van de detaillist vandaan komt, creëert veel inzicht en helpt de kweker bij het maken van strategische keuzes.

 

1 maart live
Vanaf maandag 1 maart 10.00 uur is Planthunters.nl in de lucht! Voor meer informatie: hello@planthunters.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven