Giorgio Tesi introduceert virtuele tour over de kwekerij

Italië: Ontdek en beleef Toscane digitaal

Planteninkopers kunnen nu op een unieke manier kennismaken met de producten van Giorgio Tesi middels een Virtual Nursery Tour. Aangezien reizen moeilijk blijft in coronatijden, biedt deze tour plantenprofessionals de mogelijkheid om de producten te bekijken en meer te weten te komen over de kwekerij.

De Virtual Nursery Tour is een multimediaplatform waarmee geïnteresseerden een bezoek kunnen brengen aan de kwekerij en de productie van Giorgio Tesi. Het is een innovatieve methode om te communiceren met klanten over de hele wereld.

Een kaart leidt de bezoeker bij het verkennen van het productiecentrum. Daarna kunnen de variëteiten naar keuze worden bekeken, inclusief botanische info en verkoopinformatie.

De virtuele tour maakt het ook mogelijk om een offerte of een informatieverzoek naar de verkoopvertegenwoordiger te sturen. Het systeem is gebaseerd op 360 graden panoramafotografie, waarmee de omgeving vanuit verschillende gezichtspunten kan worden bekeken, zodat er een realistisch beeld ontstaat van de verschillende locaties.

Voor meer informatie:
Giorgio Tesi Group
uk@giorgiotesigroup.it
www.giorgiotesigroup.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven