Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LED optimaliseert kwaliteit en bedrijfsvoering bij H.M. Tesselaar

Isa doopt Alstroemeria ‘Isa’

H.M. Tesselaar uit Heerhugowaard introduceert de donkerroze Alstroemeria ‘Isa’. Isa heeft een elegante, donkerroze kleur en is afkomstig uit eigen veredeling.

De nieuwe Alstroemeria werd feestelijk gedoopt met een flinke scheut roze kinderchampagne.

LED
Afgelopen jaar heeft H.M. Tesselaar geïnvesteerd in belichting. Er wordt nu gebruik gemaakt van een gecombineerd belichtingssysteem bestaande uit SON-T belichting en duurzame Ledbelichting. Deze combinatie maakt het mogelijk om hogere lichtniveaus te kunnen geven, wat alleen met SON-T niet mogelijk zou zijn. De winterkwaliteit van de bloemen wordt hiermee sterk verbeterd, daarnaast verloopt de productie gelijkmatiger. Nieuwe aanplanten kunnen door het hogere lichtniveau beter worden verspreid. Gewasvervanging vindt normaal gesproken plaats tussen week 1 en week 15, in 2020 was het mogelijk om dit in week 44 al te doen.


Alstroemeria 'Isa'

Traditioneel werden introducties bij H.M. Tesselaar dan ook gepresenteerd in april en mei, maar door het nieuwe belichtingssysteem, is dit bij Alstroemeria ‘Isa’ al mogelijk in week 4. 


Alstroemeria 'Nena'

Alstroemeria ‘Isa’ is vanaf 3 februari beschikbaar en zal worden aangevoerd in Aalsmeer en later ook in Naaldwijk. Ook wordt er gestart met de aanvoer van een andere introductie, namelijk Alstroemeria ‘Nena’. Later dit jaar volgen er nog 3 introducties.

 
Voor meer informatie:
H.M. Tesselaar
Altonstraat 19
1704 CC Heerhugowaard
T: 072-5719719
E: info@tesselaar.eu
www.tesselaar.eu
Publicatiedatum: