Nieuw jaar, nieuw Nederlands kantoor voor Paskal

Tholen - De start van een nieuw jaar betekende dit jaar ook de start van een nieuw hoofdstuk voor Paskal Nederland BV voor Centraal-Europa. De producent van glastuinbouwoplossingen groeide langzaam maar zeker uit hun kantoor en wilde zich graag op een centralere locatie vestigen. Dat is gelukt: sinds 1 januari is het bedrijf gevestigd in Barendrecht (Oslo 20), als één van de Nederlands tuinbouwcentra.

“Tussen het Oost- en het Westland in, vlakbij Zuid-Nederland en België en ook centraal gelegen in Europa met Airport Rotterdam op korte afstand,” zo vat Coert Rasenberg(CEO Managing Partner - Paskal Group) de keuze voor Barendrecht als locatie voor het nieuwe kantoor van Paskal in Centraal-Europe samen. “En voor met name onze klanten en relaties is deze locatie makkelijk te bereiken.”

Groeiend bedrijf
De verhuizing is verder ook ingegeven door een sterke groei van het bedrijf. “Het jaar 2020 wordt momenteel afgesloten en we zien dat we ondanks Corona vorig jaar verder gegroeid zijn naar het beste jaar ooit,” vertelt Coert. Het gaat zowel om een toenemende vraag naar de monitoringssystemen als DrainVision als naar de teeltbenodigdheden: de clips, trosbeugels en hogedraadhaken – producten waar Paskal al decennia gespecialiseerd in is.

Bij de groeiende afzet vorig jaar speelde mee dat deze producten het de teler makkelijker maken en de vraag naar arbeid in de kas verminderen. Bovendien is het Paskal ook in het moeilijke jaar 2020 ondanks de Covid-19 gelukt om aan de vraag van alle klanten te voldoen. “Op onze productielocaties is het afgelopen jaar grotendeels in drie shifts en zeven dagen per week gewerkt om alles gedaan te krijgen. Dat geldt voor al de vestigingen wereldwijd. Die inzet resulteerde erin dat we zelfs ondanks exportbeperkingen, Corona en transport limitatie toch aan alle klanten tijdig hebben kunnen leveren,” vertelt Coert.

Groeiend team
Dat het goed gaat bij het bedrijf, is ook terug te zien aan het groeiende team van de Paskal Group wereldwijd en tevens ook in Paskal Nederland BV(Central Europe).  Vorig jaar maart is sales manager Central Europe Arjen de Haan gestart bij het bedrijf en in september kwam daar Isis de Wit als een accountmanager bij. Met Coert zelf erbij wordt het team in Barendrecht gecompleteerd met Linda van der Horst in de binnendienst en met collega Olga Sholomova, die in het begin van de Corona-tijd de Russische vestiging op poten zetten.

Voor de toekomst voorziet Coert verdere uitbreidingsmogelijkheden voor Paskal onder andere als strategisch koper. Over deze exacte plannen zal meer bekend worden gemaakt tijdens het 30-jarig bestaan van Paskal.

Voor meer informatie:
Paskal Nederland B.V.
Oslo 20
2993 LD Barendrecht
info@paskal-group.com 
www.paskal-group.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven