Luiten Greenhouses participeert in World Horti Center

Luiten Greenhouses treedt met ingang van dit jaar toe tot World Horti Center. Zij verbinden zich voor drie jaar als participant aan het centrum, waar ze zichtbaar zijn met een stand op de beursvloer en via de digitale kanalen van het kennis- en innovatiecentrum. Daarnaast zullen ze participeren in de vele (online) bijeenkomsten, evenementen en komen zij in contact met de internationale vakbezoekers van World Horti Center.


Directie Luiten Greenhouses

Luiten versterkt met deze samenwerking naar eigen zeggen de internationale marketingdoelstellingen. De kassenbouwer is leverancier voor turnkey projecten en richt zich daarbij op agrarische ondernemers en tuincentra.

"Luiten Greenhouses is trots om een plek in te mogen nemen binnen World Horti Center. Wij draaien al meer dan 30 jaar mee in deze branche en door ons te koppelen aan World Horti Center hopen we onze kennis en ervaring verder te kunnen bundelen met kwekers, investeerders en adviesbureaus. Daarnaast hopen wij ook op deze manier de jongeren nog enthousiaster te maken voor de mooie tuinbouwbranche en natuurlijk ons bedrijf", aldus Nico Luiten, directeur Luiten Greenhouses.

Voor meer informatie:
Luiten Greenhouses
Kijckerweg 95
2678 AC De Lier
T: +31 (0)174-624486
E: info@luiten-greenhouses.com
www.luiten-greenhouses.com

bron: World Horti Center


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven