Henk v.d. Berg draagt kennis en klanten over aan Delphy

Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies zomerbloemen en Delphy gaan per januari 2021 samen verder. Bij de teelt van zomerbloemen is kennis steeds belangrijker.

De samenwerking houdt in dat Henk v.d. Berg de komende twee jaar zijn kennis en klanten overdraagt aan de Delphy adviseurs zomerbloemen. Na deze twee jaar (2021 en 2022) zal Henk stoppen als adviseur.


Henk van den Berg (archieffoto, hier op de Trade Fair enkele jaren geleden). NB. Summerflowers staat los van Henk v.d. Berg teelt- en bedrijfsadvies en maakt zogezegd geen deel uit van de overeenkomst.

Delphy heeft als hoofdactiviteiten het ontwikkelen en toepassen van kennis in de plantaardige sectoren. Met deze samenwerking en overdracht bouwt Delphy verder aan haar positie als kennisbedrijf in de plantaardige sectoren.

Start onderzoek zomerbloemen
Op de proeflocatie Boom- en vasteplantenteelt Delphy in Boskoop start Delphy ook met onderzoek in de zomerbloemen. Hiermee worden vraagstukken rondom de teelt opgepakt teneinde de zomerbloementelers van de nieuwste kennis en advies te voorzien.

bron: Delphy


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven