Van Duijn Transport 75 jaar

Op familiebedrijf Van Duijn Transport draait inmiddels de derde generatie warm. Het bedrijf is al sinds 1946 actief op de weg en in die periode nam het belang van transport alleen maar toe. Zeker in de sector waarin Van Duijn toegevoegde waarde biedt: in het transport van verse en gekoelde diepvriesproducten.

Foto: Glenn Mostert

Afgebakende markten
"Onze markten zijn afgebakend tot een aantal Europese landen: Nederland, België, Engeland, Noorwegen, Finland en Frankrijk", vertelt eigenaar Marcel van Duijn. "Binnen die regio vervoeren we alles wat gekoeld of diepgevroren naar de eindbestemming moet. Van groupage tot complete lading. Op 24/7 basis, dus ook ‘s nachts en op zon- en feestdagen. Dit doen we inmiddels met 160 auto’s. Onze vleestrailers beschikken over een laadklep, een dubbele verdamper en hangwerk voor hangend vlees. We hebben ook faciliteiten voor op- en overslag waar we producten op elke gewenste temperatuur in optimale conditie kunnen houden."

Tanke Transport verandert van naam
Recentelijk is ook Tanke Transport, wat in 2017 uit strategische overwegingen overgenomen werd, volledig geïntegreerd in Van Duijn Transport. "Achter de schermen waren we al één, dus in die zin verandert er voor onze klanten niets. Nou ja", lacht Marcel, "met uitzondering van het mailadres dan. En als je naar de site van Tanke surft, dan kom je op onze nieuwe website terecht."

Blik op de toekomst
Van Duijn stuurt haar chauffeurs duurzaam op weg. Euro-6 motoren, richtlijnen om het verbruik te minimaliseren, en met brandstof die beter is voor het milieu, zoals GTL (gas to liquid). "Binnenkort nemen we ook onze eerste gaswagen in bedrijf. Zo dragen we actief bij aan een beter milieu."

Voor meer informatie:
Transportbedrijf Van Duijn
www.vanduijntransport.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven