Gerard Kiewiet is per 1 november de nieuwe General Manager Benelux bij Domino Printing Sciences, specialist op het gebied van complete codeer- en printtechnologieën. Gerard is al sinds 1997 werkzaam bij Domino Benelux en dus zeker geen onbekende in de wereld van coderen en markeren.

Gerard begon zijn carrière binnen het serviceteam als servicecoördinator en stapte na enkele jaren over naar de sales in de functie van accountmanager. Maar zijn ambitie om te groeien bleef, waarop hij besloot een studie Technische Bedrijfskunde te doen naast zijn fulltimebaan. Dit resulteerde in een promotie tot After Sales Manager en hij werd lid van het Benelux Management Team. "Sinds 2008 was Gerard Sales Manager Benelux. Samen met zijn team behaalde hij de afgelopen jaren mooie resultaten voor Domino", aldus het bedrijf. 

Gerard Kiewiet: “Met veel enthousiasme stap ik nu in mijn nieuwe rol als General Manager Benelux. De ervaring die ik de afgelopen 23 jaar heb opgedaan met klanten in verschillende markten en sectoren en binnen de diverse afdelingen van Domino ga ik nu inzetten om de klanttevredenheid nog verder te verhogen.” Gerard vervolgt: “Domino is een fantastisch internationaal bedrijf, dat voor klanten het verschil maakt met enthousiaste medewerkers die allemaal hun expertise inzetten. We zijn gedreven en gemotiveerd om te verbeteren, zodat onze vaardigheden en kennis op hoog niveau blijven. Onze focus op producten verschuift naar het zijn van een efficiënte leverancier van printoplossingen en -diensten van wereldklasse. Met betrouwbare oplossingen helpen we fabrikanten wereldwijd om duurzaam te zijn, verspilling tegen te gaan en tegelijkertijd consumenten aan te trekken, te informeren en te beschermen.

Meer en meer vindt er een verschuiving plaats naar het digitale platform, versneld door COVID-19. Dat zie ik als een mooie uitdaging. Door de juiste (online) begeleiding, training en tools te bieden aan onze medewerkers, blijft Domino – ook online- een geweldige werkplek. Daarnaast biedt Domino altijd kansen om door te groeien, iets waar ik zeker trots op ben om een voorbeeld van te zijn.”

Voor meer informatie:
Sabine Callaars 
Mariëlle Huber                                                     
Domino Benelux                                             
+31 30 636 3333                                        
+31 30 363 3333
sabine.callaars@dominobenelux.com  marielle.huber@dominobenelux.com
www.dominobenelux.com