Marco Vermeulen opvolger

Ilone Ammerlaan vertrekt bij Plantise

In overleg met de aandeelhouders, commissarissen en overige directieleden heeft Ilone Ammerlaan besloten om haar functie als algemeen directeur van Plantise definitief neer te leggen.

“Na drie intensieve, leerzame en boeiende jaren, onder meer als algemeen directeur van het fusiebedrijf Plantise, is de tijd rijp om het stokje aan de nieuwe directie over te dragen ”, aldus Ilone Ammerlaan.

Met de wisseling aan de top bij plantenkweker Plantise komt er voor Ammerlaan een einde aan een carrière van 36 jaar bij het bedrijf. Eerst als directeur grootaandeelhouder bij plantenkwekerij Leo Ammerlaan en de laatste drie jaar als algemeen directeur actief betrokken bij de fusie tussen plantenkwekerij Leo Ammerlaan, de Grow Group en plantenkwekerij Van der Lugt tot één opkweekbedrijf: Plantise.

De directie en de medewerkers van Plantise laten in het persbericht weten Ilone Ammerlaan buitengewoon dankbaar te zijn voor haar jarenlange inzet voor het bedrijf en haar inspirerend leiderschap.

Marco Vermeulen opvolger
De aandeelhouders en commissarissen hebben in de persoon van Marco Vermeulen 'een waardig opvolger' gevonden. Marco is 53 jaar en heeft veel ervaring in de sector opgedaan in uiteenlopende functies. Hij is sinds kort werkzaam bij Plantise in de functie van COO en zal vanaf 1 november 2020 deze functie combineren met die van CEO. Samen met Harry van der Linden, CFO, zal hij de statutaire directie vormen van Plantise.

Ilone Ammerlaan zal als aandeelhouder betrokken blijven bij Plantise en daarnaast diverse advies en bestuurlijke rollen binnen en buiten de sector blijven vervullen.

Voor meer informatie:
Plantise
www.plantise.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.