Javadoplant versterkt focus op Nederlandse en Belgische tuincentra met Marco van Koppel

Javadoplant is gespecialiseerd in het bedienen van de Europese groene vakhandel. Tuincentra en groenspeciaalzaken in vele landen in Europa worden op dagelijkse basis bediend. Nu is voor de Westlandse plantenexporteur het moment daar om de samenwerking met Nederlandse en Belgische tuincentra verder te ontwikkelen. Per 1 oktober gaat Marco van de Koppel zich hier geheel op richten.  

Marco: “Je ziet dat de ontwikkelingen bij de Nederlandse en Belgische tuincentra in rap tempo verandert. De afzet van zowel kamer- als buitenplanten is enorm toegenomen. De noodzaak om je tuincentrum of groenspeciaalzaak duidelijk te positioneren enerzijds en de schaarste van populaire producten anderzijds vraagt om een betrouwbare leverancier met een sterk Europees assortiment. Tuincentra kunnen bij Javadoplant hierop rekenen. Er is een stevige focus op noviteiten, bijzondere planten en vernieuwende concepten. Op de gebruiksvriendelijke webshop plaats je eenvoudig een reservering voor het seizoen of een last-minute bestelling voor morgen.”

Marco heeft een omvangrijk netwerk binnen de sierteeltsector én de tuincentrumsector in Nederland & België in het bijzonder.  Door zijn werkzaamheden bij GRS Inkoop, de inkoopafdeling van Tuincentrum Overvecht gedurende de afgelopen 20 jaar en de exploitatie van een eigen tuincentrum heeft hij een waardevol track record.

Marco: “Het is mijn ambitie om de tuincentra waar we mee werken te laten uitgroeien tot de ‘local hero’ op het gebied van groen. Ons assortiment leent zich hier uitstekend voor. Om succesvol te zijn in het groen is ook kennis, kunde en enthousiasme van medewerkers in tuincentra van groot belang. In onze rol als partner van tuincentra denken we hier graag in mee en kunnen we een actieve, coachende rol spelen.”

Voor meer informatie:
Javado
Marco van de Koppel
T: 06-15855811
E. marco@javadoplant.com
www.javadoplant.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven