Bas van der Elst, Hendic:

"Steeds meer aandacht voor kwaliteit wateropslag"

De huidige drijfzeilen voldoen. Toch is de tendens ook gaande dat er meer vraag komt naar stalen daken op watersilo’s. Bas van der Elst, Hendic: ”Staal is solide. Het kan wel tegen een stootje. Storm is geen probleem. En als er een pak sneeuw op valt, is er niets aan de hand.” Wind en sneeuw zijn vaak risicofactoren en staal lijkt de oplossing.  

Een ander voordeel van een stalen dak op de silo is dat het water compleet afgesloten wordt. Met een drijfzeil kan er toch nog van alles in vallen. Afdekking is beter. Bas: ”Veiligheid voor alles.” Door het afdekken van een watersilo ontstaat er ook geen algengroei en is er geen verdamping.

Bas: "Zowel uit Rusland en uit Azië zien we dat de kwaliteit van wateropslag meer aandacht krijgt." Hendic ziet de vraag naar stalen daken toenemen. Deze daken worden van S600 staal gemaakt en met een 450 micron galvanisatie (zeer hoge roestbestendigheid). Het dak kan ook volledig gecoat worden in elke ral kleur. De maximale diameter van de daken die ze maken in dit model is 14,64. De afdekkingen zijn ontworpen voor meerdere merken watersilo's en de silo hoeft niet extra verstevigd te worden. De solide stalen middenpaal draagt het meeste gewicht van het dak en kan in de meeste gevallen gewoon met een bodemplaat op de liner in de silo worden gezet.

Voor meer informatie:
Hendic
Bas van der Elst
T: 0031 (0)6 10705739
E: info@hendic.nl
www.hendic.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.