Montera Techniek wordt Sercom dealer

Door overname van alle activiteiten van VNA Installatietechniek is Montera Techniek uit Pijnacker per direct officieel dealer geworden van Sercom Regeltechniek B.V., als aanvulling op het Ridder-programma.

Van links naar rechts: Laurens van Es van Montera Techniek, Gerard Alsemgeest van VNA Installatietechniek en Jan Willem Lut van Sercom

Sercom
Sercom Regeltechniek B.V. is een ontwikkelaar en leverancier van procescomputers voor klimaatbeheersing in de glastuinbouw, maar is ook actief in de bollensector en AGF-sector. Het computersysteem bestaat uit een standaard platform, waar verschillende componenten op kunnen worden aangesloten. Door de uniforme basis, kunnen nieuwe  updates te allen tijde worden toegevoegd. Sercom is gevestigd in Lisse, maar heeft agentschappen in 22 landen.

Montera
Montera Techniek ontwerpt, vervaardigt, installeert en onderhoudt watersystemen, klimaatsystemen en elektrotechnische installaties voor de tuinbouw. Het team maakt daarbij gebruik van de alle moderne technieken, ge├»nstalleerd een team vakkundige monteurs. 

Montera Techniek is een zusterbedrijf van Bosman Van Zaal. Het bedrijf is vooral actief in de regio Oostland, maar realiseert ook projecten in de rest van Nederland en in het buitenland.

Alle relaties van VNA Installatietechniek maken vanaf heden gebruik van het service- en installatieteam van Montera Techniek.

Voor meer informatie:
Montera Techniek
www.montera.nl 
info@montera.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.