Bahati Premium Roses start met aanvoer Fairtrade rozen op Veiling Rhein-Maas

Vanaf dinsdag 15 september 2020 gaat de nieuwe aanvoerder Bahati Premium Roses (Kenia) Fairtrade gecertificeerde rozen op Veiling Rhein-Maas aanvoeren. Van maandag t/m vrijdag worden dagelijks 60 cm lange rozen in de veilgroep 'Rozen Fairtrade' aangeboden.

"De verschillende soorten zijn een welkome aanvulling op het snijbloemenassortiment, welke tegemoet komt aan de wens van onze klanten naar meer duurzamer geproduceerde en gecertificeerde producten. Vanaf week 37 presenteren we in onze foyer de verschillende soorten rozen van Bahati Premium Roses", licht Jos van der Venne, assortimentsmanager import bij Veiling Rhein-Maas toe.

Fairtrade Deutschland
Fairtrade Deutschland biedt bloemisten een reeks van gratis activiteiten en diensten aan, om de verkoop van Fairtrade snijbloemen te ondersteunen. Alle bedrijven, die Fairtrade Rozen direct aan de consument verkopen, kunnen zich op de website van Fairtrade Deutschland registreren. Bovendien kan men bij registratie het Fairtrade label als ook extra promotiemateriaal van Fairtrade Deutschland opvragen. Groothandelsbedrijven en andere handelsbedrijven, die niet aan eindconsumenten verkopen maar ook graag gebruik willen maken van bovenstaand materiaal, kunnen contact opnemen met mevrouw Katharina Schwab, `Produkt und Key Account Managerin Blumen und Pflanzen` bij Fairtrade Deutschland.

Op dinsdag 8 september 2020 is Katharina Schwab aanwezig op de veiling in Straelen-Herongen om vragen te beantwoorden. Zij zal dan ook divers reclamemateriaal voor u meenemen.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.