Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn start met thuisbezorging in België

In februari kondigde Albert Heijn aan ook over de grens de boodschappen thuis te gaan bezorgen. De Vlaming meldde zich massaal aan. De behoefte om lekker eten tegen hele scherpe prijzen thuis te laten leveren, groeit sterk. Thuisbezorgen kan vanaf vandaag in België tegen lage prijzen: daarmee breekt Albert Heijn de markt in België opnieuw open. Niet alleen met de lancering van de Albert Heijn app en thuisbezorgen, maar ook met de stevige groei van het winkelnetwerk dat inmiddels bestaat uit 52 winkels en naar de 100 groeit.

Albert Heijn in België groeit snel
“We zitten ondertussen stevig op de rit in Vlaanderen en we blijven doorgaan met het openen van sterke, nieuwe winkels. We zijn op weg naar 100 winkels: dat hebben we de afgelopen weken opnieuw laten zien,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. “We weten wat de Vlaming wil: Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Dat krijg je in al onze winkels: dus ook online. Met die fantastische mix maken wij elke dag het verschil.”

Home Shop Center Eindhoven
Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse bezorgingen voor haar rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout, uitgebaat door logistieke partner Cornelissen Groep. Vanuit Turnhout vertrekken bezorgauto’s richting klanten.

Bron: AH

Publicatiedatum: