Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duizendste webshoporder voor Kwekerij de Opstal

Afgelopen week werd er op taart getrakteerd bij Kwekerij de Opstal in Naaldwijk. De rozenkweker had namelijk haar 1000e webshoporder bij Benfried geplaatst en dat moest (natuurlijk) gevierd worden.

Kwekerij de Opstal bestelt al een lange tijd via de webshop van Benfried. "Het is een overzichtelijke en toegankelijke webshop. Producten zijn eenvoudig te vinden en door middel van favorietenlijstjes kunnen we makkelijk en snel (herhaal)bestellingen doen voor onze beide locaties," aldus Jerry van der Knaap van Kwekerij de Opstal.

Jelle Koop van Benfried overhandigde de taart aan Jerry van der Knaap van Kwekerij de Opstal

Jerry: "Ook onze orderhistorie is in te zien en dat is handig als we bepaalde producten zoeken. Verder is het een groot voordeel dat we op elk moment van de dag kunnen bestellen. Zo bestellen we weleens in de avond of op zondag. De bestelling wordt vervolgens de volgende ochtend al door Benfried afgeleverd."

Voor meer informatie:
Benfried International
www.benfried.com
Publicatiedatum: