Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walter Bruins Slot nieuwe COO bij Bom Group

Op 1 juli is Walter Bruins Slot in dienst getreden als Operationeel Directeur bij Bom Group. "Walter heeft een ruime en brede ervaring opgedaan binnen de bouw, productie-industrie en offshore sector", zo deelt het Hoekse bedrijf. Walter gaat Rob Grootscholten opvolgen, wanneer hij in 2021 zijn functie zal neerleggen na een 43-jarig dienstverband

"Met de technische achtergrond en ervaring binnen verschillende branches en functies heeft Walter een breed referentiekader wat voor het invullen van deze uitdagende functie binnen de internationale glastuinbouw zeer gewenst is." 

In de functie van COO is Walter Bruins Slot verantwoordelijk voor alle operationele en dus uitvoerende processen binnen het bedrijf; van werkvoorbereiding, productie, logistiek tot uitvoering en oplevering van kleine en grote, van simpele tot zeer ingewikkelde en innovatieve projecten in elke klimaatzone en elk continent.

Uitdaging
Walter: “Bom Group is een vooraanstaand turnkey partner in de markt en behoort tot één van de meest innovatieve glastuinbouw bedrijven. De manier waarop Bom Group zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, hoe zij zich profileren en hoe zij samenwerkingen aangaan om gezamenlijke versterking te zoeken spreekt mij heel erg aan. Het is een fantastische uitdaging om hieraan te mogen meebouwen. Samenwerken aan projecten waarop wij en Nederland als kennisland, trots op mogen zijn. Het is voor mij een eer hier onderdeel van te kunnen en mogen zijn!’’ 

 

Voor meer informatie:  
Bom Group
www.bomgroup.nl  
info@bomgroup.nl 

Publicatiedatum: