"kritische onderdelen van ballast bovenin behuizing zorgt voor goede koeling"

DLI introduceert verbetert HPS-armatuur

Na de introductie van het LED TopLight armatuur introduceert Dutch Lighting Innovations nu een verbeterde en doorontwikkeld HPS-armatuur in de DLI Horti-serie. Daarin ligt de focus op koeling. Met het in eigen huis ontwikkelde armatuur stelt het bedrijf naar eigen zeggen daarmee 'een nieuwe norm' in de tuinbouwsector.

DLI mag dan misschien nieuw klinken in de belichtingsmarkt, toch bestaat het bedrijf al vijf jaar en heeft het team ruime ervaring in de tuinbouw en groeibelichting. 

Dennis Janmaat: “Met deze jarenlange ervaring hebben onze engineers met een kritisch oog gekeken naar alle onderdelen in het HPS armatuur. En met succes! Het gebruikte materiaal en de strakke passing zorgen voor een goede warmteoverdracht van de elektronische ballast naar de behuizing.

Koel
Door de kritische onderdelen van de ballast boven in de behuizing te plaatsen, wordt de elektronica optimaal gekoeld door de luchtstroom die langs het armatuur stroomt. Onafhankelijke testen wijzen uit dat dit resulteert in het koelste armatuur op de markt en dit resulteert dan weer in een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur."

Uniform lichtbeeld
Bij de ontwikkeling van de reflectoren stonden efficiëntie en uniformiteit centraal, aldus Dennis. "Ons ontwerp van de efficiënte DLI-reflector zorgt voor een uniform lichtbeeld in de kas en een gelijkmatige plantengroei."

Dennis Janmaat vervolgt: “Ons vernieuwde armatuur is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden door onze klanten. Het armatuur is degelijk maar toch compact en met een keuze voor een diep of een breed stralende reflector geschikt voor alle typen kassen en gewassen.”

Kansen voor HPS
DLI ziet nog steeds goede mogelijkheden op de HPS markt: “LED in de tuinbouw is het gesprek van de dag, maar er is nog steeds vraag naar de vertrouwde HPS armaturen, al dan niet in combinatie met LED. Met het vernieuwde armatuur onderscheiden we ons in kwaliteit en betrouwbaarheid en geloven wij dat we een toegevoegde waarde hebben bij toepassing in glastuinbouwprojecten.”

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
info@dutchlightinginnovations.com
www.dutchlightinginnovations.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.