Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joyce Lansbergen start webshop Bloom Makery

Met handenvol gerberaconfetti opent tuindersdochter Joyce Lansbergen haar nieuwe webshop, Bloom Makery. Vanaf donderdag 26 maart kunnen gerberaboeketten besteld worden.

Al vanaf jongs af aan is het de droom van Joyce om de vrolijkheid gekweekt in de kas te delen met een breed publiek. Dit was het onderwerp van haar eerste afstudeerproject in 2007 en heeft uiteindelijk geleid tot www.bloommakery.nl.

De webshop biedt negen "blijmakers", gerberaboeketten in vele verschillende stijlen. De bloemen worden ’s ochtends geplukt en kunnen diezelfde avond als boeket nog bij de consument in huis zijn. Verser kunnen de bloemen niet bij de consument aankomen. Hierdoor kan Bloom Makery acht dagen bloei & happiness garantie geven. "Al leert de ervaring dat met de juiste verzorging de gerbera’s wel tot twee weken blijven staan. Zoveel flower energy, wat wil je nog meer in deze spannende tijden?" aldus een enthousiaste Joyce.

Publicatiedatum: