André Knoppert & Zn. sluit aan bij Decorum

Vanaf deze week start André Knoppert & Zn. met het afleveren van hun Ranonkels. Bij de aftrap van het seizoen wordt ook bekend dat zij lid worden van Decorum.

Ranonkel
Eigenaren André en Martijn Knoppert kweken al jarenlang het kleurrijke voorjaarsproduct Ranonkel. Het oranjekleurige soort Azur is als eerste leverbaar, de negen andere soorten volgen deze en volgende week. Naast de reguliere soorten worden ook bijzondere rassen gekweekt die opvallen door hun grote bloemvorm (Ponpon) en door het gekartelde bloemblad (Succes-serie). Tot halverwege mei zijn de bloemen bij het familiebedrijf verkrijgbaar.

Pluischrysanten
André Knoppert kweekt ook in een hoogwaardige kwaliteit pluischrysanten. André Knoppert: "Het kweken van pluischrysanten is echt mijn passie. Ik laat de bloemen op de 'ouderwetse manier', met de natuur mee groeien, zonder de kunstmatige toevoegingen van licht en warmte. De chrysant kan dan rustig uitgroeien tot een hele sterke bloem." De kweker teelt 12 soorten pluischrysanten van half september tot eind december. "Ik vind het ook erg leuk om exclusieve soorten te telen, een uitdaging ga ik niet gauw uit de weg. De Vienna, Louis Germ, Avignon, Holiday en Gilbert Leigh is een greep uit de 'specials ' die ik teel" aldus André Knoppert.

Decorum
"Door de enthousiaste verhalen van één van de leden van Decorum werd mijn interesse gewekt om ook aan te sluiten bij de telersvereniging. Ik verwacht dat mijn producten het Decorum assortiment zullen versterken. Daarnaast hoop ik dat er nog meer topbloemisten mijn bloemen leren kennen door aan te sluiten bij Decorum" aldus André Knoppert.

Voor meer informatie
Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven