Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meewisse Plants heeft nieuwe directie

Ab van den Berg, Egbert Lanjouw en Jan Meertens, die samen het managementteam vormen van Meewisse Plants, hebben per heden de kwekerij overgenomen. De heren runden het bedrijf al enige tijd sinds het tragische overlijden van eigenaar John Meewisse in april vorig jaar. 

De heren hebben gezamenlijk meer dan 70 jaar ervaring in de Bromeliawereld. Meewisse Plants is een bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar heeft toegelegd op de bromelia. Met twee locaties is het bedrijf vooral gericht op de Guzmania en Aechmea. De focus zal in de komende tijd onveranderd blijven liggen op deze twee variëteiten, maar de mannen zijn ook voornemens te kijken of dit assortiment mogelijk uitgebreid zou kunnen worden.

Met het oog op een steeds dynamischer markt en het gegeven dat producten aan steeds meer eisen moeten voldoen, ziet Meewisse Plants kansen om in te springen waar andere bedrijven mogelijk gaten laten vallen. “Ook zien het behalen van de benodigde certificaten zoals GlobalGAP en MPS-SQ als een logisch gevolg van de vraag van de markt. Daarnaast hopen we ons in de toekomst nog meer te kunnen onderscheiden in de markt”.

Voor meer informatie:
Meewisse Plants
https://www.meewisse.nl/nl 

Publicatiedatum: