Meewisse Plants heeft nieuwe directie

Ab van den Berg, Egbert Lanjouw en Jan Meertens, die samen het managementteam vormen van Meewisse Plants, hebben per heden de kwekerij overgenomen. De heren runden het bedrijf al enige tijd sinds het tragische overlijden van eigenaar John Meewisse in april vorig jaar. 

De heren hebben gezamenlijk meer dan 70 jaar ervaring in de Bromeliawereld. Meewisse Plants is een bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar heeft toegelegd op de bromelia. Met twee locaties is het bedrijf vooral gericht op de Guzmania en Aechmea. De focus zal in de komende tijd onveranderd blijven liggen op deze twee variëteiten, maar de mannen zijn ook voornemens te kijken of dit assortiment mogelijk uitgebreid zou kunnen worden.

Met het oog op een steeds dynamischer markt en het gegeven dat producten aan steeds meer eisen moeten voldoen, ziet Meewisse Plants kansen om in te springen waar andere bedrijven mogelijk gaten laten vallen. “Ook zien het behalen van de benodigde certificaten zoals GlobalGAP en MPS-SQ als een logisch gevolg van de vraag van de markt. Daarnaast hopen we ons in de toekomst nog meer te kunnen onderscheiden in de markt”.

Voor meer informatie:
Meewisse Plants
https://www.meewisse.nl/nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven