Altanova introduceert nieuwe vormen jasmijn

AltaNova biedt een breed pakket bloeiende producten. De Stephanotis, één van de belangrijkste producten, is jaarrond beschikbaar, de overige producten zijn de komende maanden allemaal één voor één beschikbaar.

Jasmijn
De Jasmijn is bij AltaNova van november tot juni beschikbaar. Het is al een breed assortiment, maar AltaNova breidt de collectie nu verder uit met een aantal nieuwe vormen. Nieuw is de Jasmijn 27cm in achtkantige schaal (verwacht vanaf week 9). Ook komen er meer hangers bij. Zo was er al een variant in 17cm, maar er komen er nu ook in 23 en 27cm. Laatstgenoemde wordt met een extra waterbuffer geleverd. Ook nieuw dit seizoen: Jasmijn 17cm Bush, deze wordt momenteel al uitgeleverd.

Start Genista seizoen
Het voorjaar start altijd met Genista cytisus (ook wel bekend als brem). AltaNova biedt de gele bloeier aan in drie varianten: struik (potmaat 12, 17 en 27cm), bol op stam en piramide, beide in potmaat 17cm. De struiken zijn al beschikbaar (vanaf week 4) en de stammen en piramide vanaf week 9. Het gehele Genista assortiment is beschikbaar tot week 16.

Trade Fair Naaldwijk
Op 11 en 12 maart is AltaNova aanwezig tijdens de Trade Fair in Naaldwijk en toont hier alle voorjaarsproducten die zij te bieden heeft. Op dat moment zijn de Stephanotus, Jasmijn en Genista volop beschikbaar en staat het Passiflora, Ceanothus, Toscaanse jasmijn seizoen te beginnen. AltaNova is te bezoeken in stand 4.9.

 

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven