nieuwe datum en locatie: 11-13 mei, Guangzhou

Flower Expo China uitgesteld wegens coronavirus

Vanwege de impact van de uitbraak van het coronavirus wordt de China International Floriculture & Horticulture Trade Fair (Flower Expo China) in 2020 uitgesteld en verplaatst.

Het evenement was oorspronkelijk gepland voor 16-18 maart 2020 in het Guangzhou International Sourcing Center, en is nu verplaatst naar 11-13 mei 2020 in Hal 3 - Hal 4 in Guangzhou Poly World Trade Center Expo.

Extra maatregelen
Hoewel Guangdong mijlenver verwijderd is van het epicentrum van de uitbraak, heeft de organisatie de maatregelen ter bestrijding van de coronavirusepidemie aangescherpt, met inbegrip van het eisen van alle burgers om maskers te dragen op openbare plaatsen, het controleren van ieders temperatuur bij het betreden van openbare plaatsen of het nemen van openbaar vervoer, het verplicht stellen van frequente ventilatie en desinfectie in openbare plaatsen, enz. Mensen die terugkomen uit de provincie Hubei, evenals degenen met wie ze contact hebben opgenomen, zullen gedurende 14 dagen in quarantaine worden gehouden in aangewezen hotels, waarvoor gratis benodigdheden en gezondheidsdiensten beschikbaar zijn.

Voor meer informatie:
Flower Expo China
www.flowerexpochina.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven