Nieuwe gezichten, nieuwe armatuur, extra kantoor Dutch Lighting Innovations

Dutch Lighting Innovations ontwikkelt belichtingssystemen en produceert voor de glastuinbouw wereldwijd. Door de grote (internationale) omzetgroei in de afgelopen jaren is uitbreiding van het team voor verkoop, logistiek en ontwikkeling noodzakelijk voor een verdere groei in Europa.


Nieuwe team met v.l.n.r. Jan Mulder, Ton ten Haaf, Pim van Eijk, Dennis Janmaat en Pepijn Looijaard.

“Na 5 jaar Dutch Lighting Innovations te hebben opgebouwd in het buitenland, vooral in Canada en Amerika, is nu de tijd gekomen om de glastuinbouw in Nederland, Europa en Rusland verder te gaan bewerken”, zegt directeur Ton ten Haaf. “Door het veranderende leveranciersaanbod zijn we met de versterking op het personele vlak beter in staat om de thuismarkt beter te bedienen.”

Uitbreiding team
Voor de verkoop van led-belichting in Europa is Dennis Janmaat aangetrokken, voor verkoopondersteuning en ontwikkeling Jan Mulder en voor inkoop en logistiek is dat Pim van Eijk. Om de levering en productie in Nederland beter te kunnen stroomlijnen, komt er in Schiphol-Rijk een nieuw kantoor, zodat de verdere groei soepel kan verlopen. Ten Haaf: “Naast de ontwikkeling van HPS-armaturen gaan we ook led-armaturen verder ontwikkelen, want we verwachten de komende jaren een geleidelijke overgang van hogedruknatriumlampen naar hybride belichtingssystemen en later naar full led.”


Nieuwe DLI Diode-serie Toplighting-armatuur

Nieuwe toplighting-armatuur
Voor de glastuinbouw heeft Dutch Lighting Innovations in september 2019 de nieuwe DLI Diode-serie Toplighting-armatuur op de markt gebracht. Het led-armatuur kan met elk gewenst spectrum worden gemaakt. Standaard zijn er 4 varianten: 2 typen met rood/blauw-spectrum en 2 typen met een full lichtspectrum. Hiermee zijn voor verschillende gewassen op maat led-armaturen met het gewenste kleurenspectrum te maken.

Het bedrijf is 18, 19 en 20 februari met een stand (D105) aanwezig op HortiContact 2020 in Gorinchem.

 

Voor meer informatie:
Dutch Lighting Innovations
Pepijn Looijaard
+31 (0)492 264309
De Vlonder 217a
5427 DG Boekel
E: info@dutchlightinginnovations.com
https://dutchlightinginnovations.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven