Goods introduceert Flora Goods

Tijdens Christmasworld introduceert Goods by Goedegebuure een nieuwe lijn van gepreserveerde bloemen met de naam Flora Goods. Denk aan: diverse boeketten met gepreserveerde bloemen, gepreserveerde rozen in verschillende kleuren en maten en bladsoorten zoals Eucalyptus, Ruscus en Eikenblad. Net als droogbloemen hebben gepreserveerde bloemen een natuurlijke uitstraling en zijn lang houdbaar.

Goods twee keer op Christmasworld
Goods by Goedegebuure staat voor het eerst met twee stands op Christmasworld 2020 in Frankfurt. In hal 8.0 stand K 40 presenteert het bedrijf, tevens een bekend importeur van klokken, een klokkenwand, lampen, woonaccessoires, (kerst) must haves en decoratie. Schuin tegenover K 40 is stand K 19 die helemaal gewijd is aan droogbloemen, Pampas en veel andere grassen.

Nog een feestje bij Goods
Bij Goods by Goedegebuure is nog een ander heugelijk feit te vieren: het 15-jarig bestaan van het bedrijf Goedegebuure Natural Decorations, het moederbedrijf van Goods. In 2005 startte Jan Willem Goedegebuure met de verkoop van berkentakken op de bloemenveiling. Gaandeweg kwamen er steeds meer bijzondere takken en soorten vers bij. Ook sloot broer Walter zich na een paar jaar aan.

Sinds 2018 begonnen ze met de verkoop van klokken en dit liep meteen zo goed dat hieruit een nieuw merk is gekomen: Goods by Goedegebuure. In een kleine twee jaar tijd maakt ook dit bedrijf een positieve ontwikkeling door, vandaar de twee stands op Christmasworld.

Voor meer informatie:
Goods by Goedegebuure
www.goods-by.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven