Bercomex opent vestiging in Colombia

Bercomex opent per januari 2020 een vestiging in Bogotá, Colombia. Deze nieuwe B.V. draagt de naam Bercomex Américas SAS en wordt aangestuurd door Mauricio Daza. “Als toonaangevend bedrijf met meer dan 40 bloemverwerkingslijnen in Colombia is het van belang om je klanten op lokaal niveau te kunnen bedienen. Op deze manier zijn we voor onze (potentiële) klanten in Zuid-Amerika een serieuze sparringpartner", aldus Daza.

Bercomex valt samen met Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies onder de holding Invaro Agri & Horti Technology Group. Alle bv’s zijn sinds oktober 2019 gevestigd in Hoorn.

Lokale marktkennis
Door de opening van het nieuwe kantoor in Zuid-Amerika haalt men lokale marktkennis in huis en kan men de klanten in dit continent beter adviseren. Sinds afgelopen november is Fredy Piñeros werkzaam als servicemonteur binnen het bedrijf. Daza: “De locatie brengt ook een verscheidenheid aan voordelen met zich mee, waaronder op het gebied van import en het aanbod van onderdelen. We kunnen onze klanten nu ontzorgen en lokaal zaken met hen doen. En last but not least, het is een stuk eenvoudiger om service op locatie te verlenen.”


Voor meer informatie:
Bercomex
Verlengde Lageweg 10
1628 PM Hoorn
E: info@bercomex.com
www.bercomex.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven