SV.CO viert Poinsettia Day in verzorgingstehuis

Vandaag is het ‘Poinsettia Day’, oftewel Kerststerrendag. In het kader van deze dag heeft SV.CO vanochtend kerststerren uitgedeeld bij Zonnehuisgroep Vlaardingen. De potplanten kwekerij hoopt op deze manier het kerstgevoel over te brengen bij de ouderen van het Vlaardingse verzorgingstehuis.

Vanochtend was het dagelijkse kopje koffie anders dan normaal voor de 60 bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Ze werden blij gemaakt met een mooie Poinsettia. ‘’Mooi om te zien hoe zo’n klein gebaar voor zoveel gelukkige gezichten kan zorgen’’, aldus Mike Broch van SV.CO. De verzorgers waren ook blij met de actie. Dagbestedingscoach Samantha Webers licht toe: “De doelgroep ouderen is erg kwetsbaar rond de feestdagen. Dit soort momenten doet hen veel goed.’’ 

Poinsettia Day wordt steeds bekender in Nederland. In Amerika wordt het al jaren gevierd door vrienden, familie, collega’s en buren die elkaar op deze dag een Kerstster geven. De stervormige plant staat symbool voor liefde en geluk en dit is precies wat SV.CO probeert over te brengen met het geschenk.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven