Noelia Mansilla nieuwe President Sales EMEA Dümmen Orange

Noelia Mansilla is met ingang van 1 november werkzaam als President Sales EMEA (Europe, Middle East, Africa), een nieuwe functie binnen het bedrijf. Noelia wordt lid van het Dümmen Orange Global Executive Committee.

In haar nieuwe functie als President Sales EMEA is Noelia verantwoordelijk voor de verkoop en financiële prestaties in het gebied, voor alle gewassen en bedrijfsonderdelen samen. Deze organisatorische verandering maakt deel uit van de nieuwe bedrijfsopzet waarbij het supply chain team op regionaal niveau intensiever gaat samenwerken met het financiële, productmanagement-, marketing- en verkoopteam. Daarnaast wordt dit regionale team de spil voor een betere positionering van ons brede assortiment bij klanten, versterking van ons verkoopnetwerk, verbetering van onze leverprestaties en uitbreiding van de mogelijkheden voor cross-selling en retail.Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.