Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw appartementencomplex Flower Tower in Aalsmeer van start

Hercuton heeft opdracht gekregen om in Aalsmeer de Flower Tower te realiseren. Opdrachtgever is Peter Ruigrok, eigenaar van Uitzendbureau Ruigrok Productive B.V.

Tijdelijke huisvesting
De Flower Tower biedt geen onderdak aan bloemen, maar tijdelijke huisvesting aan de medewerkers die deze dagelijks verwerken. Voor Hercuton een andere bestemming dan we gewend zijn, maar zeker passend binnen ons turn-key bouwconcept.
 
De Flower Tower wordt gerealiseerd tussen de bedrijfspanden van Celieplant / Bouquetnet en Bloominess, waar veel van de arbeidskrachten werkzaam zijn. Ook deze panden zijn door Hercuton turn-key gebouwd. John Celie, eigenaar van de gebouwen, was dan ook in een adviserende rol betrokken bij het voortraject.

66 Appartementen
Het wooncomplex biedt ruimte aan 66 appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 46 tot 66 m². Daarnaast komt er in het gebouw een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

Hercuton realiseert de nieuwbouw turn-key. We verzorgen onder meer het ontwerp, de constructieberekeningen, omgevingsvergunning, afbouw en infra. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van 3.913 m² en 380 m² aan galerijen. Het ontwerp is uitgevoerd in de kleur antraciet in combinatie met glad, wit gecoat beton. De gevel wordt uitgevoerd in uitgewassen natuursteengranulaat met witte kozijnen.

Op 10 december 2019 ging de bouw feestelijk van start met het slaan van de eerste paal.

Over Ruigrok Productive B.V.
Ruigrok Productive B.V. uit Hillegom is een uitzendbureau dat sinds 2001 op de arbeidsmarkt actief is. Tot de specialisatie behoort serviceverlening aan tuinbouwbedrijven, productie, logistiek en voedselverwerking. Zij bieden hun kandidaten een tewerkstelling voor korte en lange termijn aan en adviseren bij het kiezen van het juiste werk.

bron: Hercuton

Publicatiedatum: