Breewel Logistiek neemt FTO zal over

Breewel Logistiek BV specialiseert zich als familiebedrijf al 75 jaar in de distributie van bloemen en planten van Nederland naar Frankrijk. Met de overname van het Belgische familiebedrijf FTO voegen ze aan hun activiteiten die vandaag verspreid zitten in Nederland en Frankrijk, nu een Belgische hub toe.

FTO, dat onderdeel uitmaakt van de Floré Groep, is eveneens gespecialiseerd in geconditioneerd en fijnmazig plantentransport. Bij het bedrijf werken, naast een team van planners en administratief personeel, meer dan 10 chauffeurs. De vennootschap FTO met zijn werknemers, de moderne, goed uitgeruste vloot en alle activiteiten op Frankrijk en België worden integraal overgenomen door Breewel.

Deze overname zal een nieuwe strategische stap zijn voor Breewel in de uitbreiding van haar positie in het planten-wegtransport voor de Franse en Belgische markt. Door de overname versterkt Breewel verder zijn distributiesterkte op Frankrijk.

Door de bundeling van de krachten van Breewel en FTO kunnen aan Nederlandse en Belgische exportbedrijven nog betere transportoplossingen geboden worden. “Als FTO zijn we blij ons te kunnen verbinden met een sterke speler, waardoor we continuïteit waarborgen zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Onze klanten kunnen, net zoals voorheen, blijven rekenen op betrouwbare en kwaliteitsvolle leveringen. De mogelijkheden tot frequente leveringen per week worden groter. Deze samenwerking is voor beide partijen een win.”

De activiteiten zullen op de huidige locatie worden voortgezet. Bovendien zal Breewel een deel van zijn overslag- en bundelingscapaciteit organiseren op deze Belgische site. Daardoor wordt de site in Lochristi verder versterkt als logistieke en regionale hub.

Voor meer informatie:

Breewel Logistiek BV
www.breewel.nl

FTO
www.fto.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.