Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lansbergen gaat snij-oncidium van Taiwanese kwekerij verkopen

Afgelopen week hebben Patrick Lansbergen van Lansbergen Orchids uit De Lier en Liao Ping-Hung van BingSin Garden uit Taiwan een samenwerkingscontract ondertekend. Vanaf januari zullen wekelijks takken snij-oncidium van kwekerij BingSin Garden uit Taiwan worden ingevlogen. Lansbergen zal hiervoor de afzet in Nederland gaan verzorgen.

"We gaan kleine partijen op de klok zetten", ligt Patrick toe, "en slaat het aan dan kunnen we in de toekomst misschien ook andere snijbloemen van Taiwanese kwekers gaan aanvoeren. Of, bij grote interesse, kijken wat er rechtstreeks mogelijk is. Maar", benadrukt hij, "wij blijven verder gewoon ons ding doen."

Miao Wu (Wu Holding), Patrick Lansbergen (Lansbergen Orchids) en Liao Ping-Hung (BingSin Garden).

De samenwerking komt rechtstreeks voort uit het handelsbezoek van een groep Taiwanese ondernemers aan Nederland. Deze delegatie betond uit een aantal ondernemers uit de Taiwanese tuinbouw, die de sector ter plaatse naar een hoger plan willen tillen. Tevens was men op zoek naar samenwerkingen met Nederlandse partijen om de export vanuit Taiwan te bevorderen.

 

Voor meer informatie:
Lansbergen Orchideeën

www.lansbergenorchidee.nl

Publicatiedatum: