Drukbezochte deelnemersbijeenkomst Perennial Power bij boomkwekerij Ebben

Op de laatste dag van oktober hield Perennial Power haar jaarlijkse deelnemersbijeenkomst bij Boomkwekerij Ebben in Cuijk. Op de bijeenkomst kwamen meer dan veertig bedrijven af. Stichting Perennial Power bestaat dit jaar 5 jaar. Florensis heeft onlangs als meest recente partij besloten om aan te sluiten, waarmee het aantal deelnemers op 52 staat.

“We trachten ieder jaar een andere inspirerende locatie te kiezen om onze deelnemers te informeren over de stand van zaken van het promotieprogramma voor vaste planten”, aldus voorzitter Jan-Willem Rotteveel. De deelnemers kregen van iBulb een presentatie over de promotieresultaten en de plannen voor de toekomst. De persberichten over vaste planten worden wereldwijd goed opgepakt. Ook het aantal bezoekers aan de website www.perennialpower.eu stijgt nog steeds flink; in 2019 waren dit er ruim 200.000. Volgens iBulb laten ook de social media kanalen van Perennial Power sterk stijgende bezoekersaantallen zien.

Stedelijke omgeving
Landschapsarchitect Victor Dijkshoorn van VIC Landscapes gaf een toelichting over de wijze waarop vaste planten worden toegepast in het ontwerp van de stedelijke omgeving. Volgens de landschapsarchitect komt er steeds meer nadruk op de functionaliteit van planten in ontwerpen. Vaste planten zijn hiervoor uitermate geschikt.  De aanwezigen kregen tevens een rondleiding over de kwekerij en sloten de bijeenkomst af met een BBQ.

Meer informatie is te vinden op de website www.perennialpower.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven