Indonesië bevstigt deelname Floriade Expo 2022

Woensdag 8 oktober 2019 heeft de regering van Indonesië officieel haar deelname aan Floriade Expo 2022 bevestigd. Tijdens een locatiebezoek aan het Floriadeterrein in Almere heeft Pubaya Yudhi Sadewa, viceminister van de Maritime Sovereignty Coordination, zijn handtekening gezet onder een intentieovereenkomst met Floriade Expo 2022.

De overeenkomst volgt op een eerder bezoek dat Indonesië in september 2018 aan de Floriade-organisatie heeft gebracht. Op basis van dit bezoek is landschapsarchitect Grace Mutiara Lauren van PT Sembilan Komunikasi Globalindo gestart met een eerste ontwerp van een paviljoen met tuin. Naast dit paviljoen, zal Indonesië ook een serie van culturele evenementen en een Nationale Dag verzorgen.

Mijlpaal
Voor de Floriade is de bevestiging van Indonesië weer een belangrijke mijlpaal. Het land heeft al drie keer eerder met een inzending deelgenomen aan de wereldtuinbouwtentoonstelling. De deelname van Indonesië biedt gemeente Almere en provincie Flevoland tevens mogelijkheden om nieuwe relaties met Indonesië aan te gaan en om bestaande economische relaties te verbreden en te verdiepen.

bron: Floriade


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.