Dutch Flower Group neem P. van Dam & Zn. B.V. over

Vanaf 1 januari 2020 sluit bloemen im- en exportbedrijf P. van Dam & Zn. B.V. (Van Dam) zich aan bij Dutch Flower Group (DFG).

Van Dam is sinds 1973 actief in de levering van verse snijbloemen aan groothandelsbedrijven in West-Europa. Vanuit de hoofdvestiging aan de Middel Broekweg 39 te Honselersdijk werken dagelijks 80 medewerkers aan het op maat beleveren van groothandelaren in West-Europa.

Leon van Dam, Marco van Zijverden en Piet van Dam

Naast exportactiviteiten beschikt Van Dam ook over een netwerk voor de import van snijbloemen uit onder meer Spanje, Italië en Ecuador.

Van Dam zocht naar een betrokken partner om de verdere groei van haar klantenportfolio en uitbreiding van haar dienstverlening te kunnen realiseren. Die is gevonden in Dutch Flower Group. Vanaf 1 januari 2020 komen de import- en exportactiviteiten van Van Dam onder de DFG vlag.

Directeuren Leon van Dam en Richard Koenen van Van Dam: “Voor ons team is de aansluiting bij Dutch Flower Group een prachtige stap voorwaarts. We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit kracht en een wereldwijd netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.”  

Van Dam zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren.

Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van haar marktpositie te kunnen realiseren binnen het groothandelssegment in Europa.

Bloemenexport en Groothandel P. van Dam & Zn. B.V. (Van Dam) is een handelsonderneming in verse snijbloemen en voornamelijk actief in de belevering van groothandelsbedrijven in West-Europa. Met 80 medewerkers realiseert het bedrijf een omzet van ruim € 35 miljoen (2019). Voor meer informatie zie: www.pvandambv.nl.  

bron: Dutch Flower Group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.