Brinkman ontvangt 50.000 euro subsidie voor project ‘Waterinnovator’

Royal Brinkman heeft 50.000 euro subsidie ontvangen voor het project ‘Waterinnovator’. Dit programma maakt het mogelijk om met telers en producenten nieuwe watertech-oplossingen in de praktijk te testen. Het gaat hierbij om nieuwe technologieën op het gebied van waterkwaliteit en duurzaam waterbeheer.

Royal Brinkman heeft deze subsidie verkregen met behulp van de Subsidieregeling Kennis en Innovatie Westland. De gemeente Westland biedt de Subsidieregeling Kennis en Innovatie Westland aan om kennis- en innovatieontwikkeling te stimuleren met een focus op het Greenportcluster en aandacht voor leefomgeving, welzijn en werkgelegenheid.

Start up challenge en matchmaking platform
Royal Brinkman heeft daarnaast een gezamenlijke subsidie ontvangen voor de pilot ‘Startup Challenge en Matchmaking’. Het samenwerkingsverband (met Horti Heroes, Best Fresh Group, Beekenkamp, Royal Brinkman, KUBO, JUVA en Priva) ontvangt gezamenlijk 25.000 euro subsidie. Deze pilot is bedoeld om een lanceerplatform aan te jagen waar innovatieve bedrijven oplossingen bedenken voor uitdagingen bij gevestigde bedrijven.

Let’s improve together
Tijdens het innovatieseminar ‘Let’s improve together’ van 20 juni 2019 kondigde Royal Brinkman al aan meer te investeren in innovaties en het ontwikkelen van nieuwe concepten en oplossingen. Ook sloot het als één van de eerste deelnemers aan bij het nieuwe Horti Heroes Innovation Hub, het open innovatieplatform voor de Food & Flower Industry waarbij uitdagingen worden gematcht met de oplossingen van startups en scale-ups. Deze verkregen subsidies geven een extra impuls aan de ontwikkeling van kennis, kunde en innovatieve oplossingen voor ondernemers in de hortisector.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.