Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dümmen Orange presenteert nieuw label voor kleinbloemige phalaenopsis ‘Popcorn’

Tijdens de FlowerTrials die van 11 t/m 14 juni plaatsvonden, lanceerde Dümmen Orange een nieuw orchideeënlabel voor de kleinbloemige phalaenopsis genaamd Popcorn ‘Pops up your room’. De orchideeën zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, variërend van wit en geel tot licht- en donkerroze. Uniek aan deze kleinbloemige phalaenopsis zijn de vele bloemen, ook zijn de bloemen kleiner dan die van andere orchideeën.

De bloemen van deze orchidee poppen zich op dezelfde manier open als popcorn, ‘pops up your room’. Daarnaast zijn de bloemen net iets anders dan die van ‘normale’ orchideeën. De bloemen zijn kleiner dan 4 centimeter en één plant geeft tot wel 50 bloemen.

Dümmen Orange richt zich met dit nieuwe orchideeënlabel in basis tot de kweker. In de grootbloemige orchideeën markt vindt naar eigen zeggen verzadiging plaats en met de kleinbloemige varianten hoopt men daarom de kweker nieuwe mogelijkheden te bieden.



Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: