Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moederdag zorgt voor drukke week

Tholen - Moederdag is in aantocht, een van de belangrijkere dagen in het jaar die zorgt voor veel drukte in de bloemenwereld. Wij spraken erover met Johan van Barneveldt van Agora Group en Patrick van Santen van Gedi.

"Sinds maandag zien we een stijgende lijn in de verkoop en nu zijn we volle bak bezig met Moederdag." Ondanks dat de bloemen duur zijn, blijft Moederdag een drukke dag voor de bloemenhandel. Specifieke hardlopers zijn er niet, vertelt Johan van Barneveldt van Agora Group. "Wel is het pioenenseizoen weer gestart, wat we terugzien in de verkoop." Er blijven momenten zichtbaar door het jaar heen waar vrouwen worden verrast met een bos bloemen. "We zien vaak een piek rondom Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag en de Moederdagen. Bloemen zijn bij een dag als Vaderdag minder belangrijk. Mannen maak je meestal blij met gereedschap of een lekker geurtje," zegt Van Barneveldt.

Ook bij Gedi is het een drukke week geweest. Hardlopers deze Moederdag zijn voornamelijk tulpen, rozen en lelies. Patrick van Santen van Gedi: "Het gaat goed met de handel deze Moederdag, ondanks een dag minder deze week, en vorige week ook een dag die uitviel. Ik heb duizenden pallets voorbij zien komen."

Voor meer informatie:
Agora Group
www.agoragroup.com
[email protected]

Gedi BV
www.gedi.nl
[email protected]