Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruben Beelen, All4You Flowers

"Er is altijd handel"

In de maandelijkse rubriek "Trade Talk" van Dekker Chrysanten gaat de veredelaar dit maal in gesprek met Ruben Beelen, één van de eigenaren én inkopers van All4You Flowers. Al meer dan 12 jaar biedt dit bedrijf de dagelijks vers ingekochte bloemen aan andere handelspartijen aan.

Er is altijd handel
Ooit begon het voor Ruben allemaal met de beslissing dat school niet zijn ding was. In de schoolbanken zitten maakte Ruben niet gelukkig, maar de handel dat leek hem wel wat. Aangezien Ruben een geboren en getogen Aalsmeerder is, en hij in zijn jeugd diverse vakantiebaantjes in de bloemen had gehad, lag de keuze om de bloemenwereld in te stappen erg voor de hand. Daar waar hij begon als trekker-chauffeur groeide hij via diverse posities op tot inkoper bij- en uiteindelijk ook mede-eigenaar van All4You Flowers. En nog steeds gaat Ruben dagelijks met plezier aan het werk. En nog altijd gedreven door hetzelfde enthousiasme over handel, want handel is er altijd.

Van de buurman om de hoek tot het zuidelijkste puntje Europa
Waar All4You Flowers 12,5 jaar geleden is ontstaan vanuit een voormalige commissiehandelaar, worden de bloemen inmiddels ook tot ver buiten de muren van de veiling verhandeld. Zo zijn de bloemen van All4You Flowers onder andere terug te vinden in Noord-, Zuid- en Oost-Europa. Maar daarnaast belevert het in Aalsmeer gevestigde bedrijf nog altijd vele handelspartijen op en rondom het veilingterrein. Dat All4You Flowers overigens in Aalsmeer gevestigd is, neemt niet weg dat er dagelijks ook wordt ingekocht op de veilingen van Royal FloraHolland Naaldwijk en Rijnsburg. Daarnaast importeert All4You FLowers ook nog een breed assortiment bloemen vanuit het buitenland, waardoor zij alles tezamen een zo groot mogelijk assortiment aan hun klanten aan kunnen bieden.

De chrysant
Een groot deel van het door All4You Flowers aangeboden assortiment betreft chrysanten. Alle kleuren, vormen, soorten en maten zijn in de koelcel van de groothandel terug te vinden, met van ieder soort een flinke hoeveelheid. "We proberen van alles wat te hebben staan, zodat we geen nee hoeven te verkopen aan onze klant", vertelt Ruben. Het overgrote deel van het aanbod wordt gevormd door troschrysanten, waarbij wit en geel deco de hoofdmoot betreft. Daarnaast biedt All4You Flowers een flink pakket aan santini's aan, waarbij de pomponvormige soorten zoals Doria, Purpetta, Jeanny en Peptalk de absolute hardlopers zijn. Maar ook Madiba begint van een gretige afname te genieten. Tot slot zijn er ook enkele soorten pluischrysanten in de koelcel van All4You Flowers terug te vinden, waaronder ook enkele Dekker rassen zoals Kalimba, Capriool en Topspin.

Voor meer informatie:
Dekker Chrysanten
www.dekkerchrysanten.com

Publicatiedatum: