Denis-Plant

Elk jaar 7 miljoen weefselplanten produceren

In de nieuwe bedrijfsfilm kunt u binnenkijken in het serrecomplex van Denis-Plants, een familiebedrijf gespecialiseerd in het afharden van weefselplanten. Bij Denis-Plants wordt een uitgebreid gamma kamerplanten, Helleborus-soorten en vaste planten gekweekt, allemaal afkomstig uit in vitro vermeerderd materiaal.

Sinds1997 beschikt Denis-Plants over een eigen lab waar jaarlijks ongeveer 7.000.000 weefselplanten worden geproduceerd. Nieuwe soorten worden opgestart in hun onderzoeks- en ontwikkelingslabo naast het hoofdkwartier in Lochristi. De verdere vermeerdering van het in vitro materiaal wordt uitgevoerd in Vietnam. Dit onder volledige supervisie van en exclusief voor Denis-Plants.

Het afharden van de jonge planten gebeurt verder in een serrecomplex van 30.000m² met vijf verschillende afdelingen. Daardoor wordt het klimaat telkens aangepast aan elk plantentype.

Afgeharde jonge planten van Denis-Plants worden verkocht in heel Europa. Een deel van de productie gaat als weefselplant naar hun overzeese klanten. De afzetmarkt van Denis-Plants is voornamelijk West-Europa, VS, China, Japan, Australië and Nieuw-Zeeland.

Voor meer informatie:
Denis Plants
Bochtenstraat 6
9080 Beervelde (Lochristi) - België
T: 0032 9 355 12 55
F: 0032 9 355 56 21
E: info@denis-plants.com
www.denis-plants.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven