Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VG Colours continueert levering Royal Art na rechtsgang

Recentelijk is er een uitspraak gedaan in de rechtszaak tegen VG Colours. De kweker werd in deze rechtszaak, betreffende een werkwijze voor het kleuren van Phalaenopsis en daarmee verkregen Phalaenopsis planten, niet in het gelijk gesteld.

VG Colours is aangesproken op één van de verschillende methodieken om Phalaenopsis te kleuren en op één bepaald kenmerk van daardoor verkregen planten. Na de uitspraak heeft men door een relatief simpele ingreep ervoor gezorgd dat de gekleurde Phalaenopsis planten buiten de reikwijdte van het relevante octrooi blijven. Daarmee is de continuïteit van de productie veilig gesteld en heeft de beslissing  van de rechter dan ook geen gevolgen voor de continuïteit van de afzet richting de klanten.

VG Colours heeft sinds 2009 haar eigen unieke methodieken ontwikkeld om orchideeën in bijzondere kleuren te kunnen leveren. Deze planten worden geleverd onder het label Royal Art.


Voor meer informatie:
VG Orchids
Pastoor Verburghlaan 12
2678 NE De Lier
T: (0174) 512 249
F: (0174) 518 397
E: info@vgorchids.eu
www.vgorchids.eu

 

Publicatiedatum: