Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijzonder cadeau voor 50-jarig huwelijksjubileum bij Van Woudenberg Tuinplanten

Deze maand vieren Bert van Woudenberg en zijn vrouw hun vijftigjarig ​huwelijksjubileum. Tijdens dit huwelijk is er door het gezin vol passie gewerkt aan hun onderneming. En met succes: Van Woudenberg Tuinplanten is uitgegroeid tot een betrouwbare producent van duurzaam geteelde tuinplanten.

Hoewel de kinderen Liesbeth, Rick en Gerbert het tuinplantenbedrijf van hun ouders hebben overgenomen, is Bert nog dagelijks in de kassen te vinden. Zijn grote passie: de boel schoon houden, want een schone, opgeruimde productievloer is topprioriteit voor hem.

Hoewel Bert nog kwiek en vitaal is, is het dagelijks reinigen van de productievloer een pittige klus. Dat bracht de kinderen op een bijzonder idee: als cadeau voor het 50-jarig huwelijksjubileum kochten ze geen fles whisky of een duur horloge, maar een geavanceerde veegmachine waarmee Bert zijn geliefde schoonmaakrondes sneller, efficiënter en een stuk ergonomischer kan uitvoeren.

In hun zoektocht naar de juiste veegmachine werd de hulp ingeschakeld van WALO, leverancier van reinigingssystemen en expert op het gebied van schone vloeren. Dat bleek een uitstekende keus, want Bert is erg blij met zijn nieuwe voertuig. En zo resulteerde dit bijzondere cadeau bij deze bijzondere gelegenheid in deze bijzondere felicitaties, die WALO Hygiëne & Reinigingssystemen op LinkedIn plaatste en die wij op onze beurt hier met veel plezier delen.

Publicatiedatum: